Friday, 5 April 2013

Kandungan vitamin Dian'z..

Assalamualaikum..



Ni lah dia botol Vitamin Dian Pixy. Actually korang semua mesti jarang dengar pasal produk ni. Sebab memang still baru di pasaran.  So pada korang yang still tak tahu apa-apa pasal vitamin ni, biar aku explain.

1. Apa kegunaan Vitamin ni?? 
VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg.
So memang sah-sahlah untuk whitening and kesihatan. Kulit kita ni perlukan vitamin juga. sO makin meningkat usia, vitamin asli pada badan semakin berkurangan and perlu topup. Memutihkan seluruh badan,
 melembabkan kulit,
mencantikkan kulit.,
merawat jerawat,jeragat .dan sel kulit mati.
 

 2. Isi kandungan??
Gabungan daripada extra berry..mengahasilkan vitamin C & E dan Menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.. tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine..
ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL
TAPI JIKA ALERGI SEAFOOD MEMANG TAK ADA MASALAH


3.Cara guna??
 1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur. Tablet boleh di isap atau di telan.
Ambil ketika perut berisi makanan. 


4. HALAL??
Mendapat pengesahan 100% HALAL
bumiputra productdari kilang bertaraf GMP
Tiada gelatine
Pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)



 5. Siapa yang boleh ambil??
Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS
ibu mengandung dan menyusu boleh ambil 


6. Harga???
HARGA :: RM80 SEMENANJUNG
/ RM85 SABAH SARAWAK
sebotol ada 60biji.. untuk sebulan..sgt berbaloi2..

7. Keistimewaan???
6000mg per tablet ( 2 tablet 1 hari)
Berry flavoured, sour sweet and Chewable
60 tablets per bottle for 1 MONTH
2 tablets setiap hari (Pagi dan malam)
Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu
Produk bumiputera dan ada pengiktirafan KKM
No GELATINE & 100% Halal!!!!

8. Lain-lain Keisitimewaan???
1000mg Vitamin C dari orange untuk hilangkan parut dan melembabkan kulit
1000mg vitamin E dari maquiberry utk mosturize kulit dan menutup pori-pori di muka
2000mg pure collagen dari kulit ikan talapia sesuai untuk orang ALAHAN SEAFOOD
2000mg glutathione utk memutihkan kulit


 okey ni ada gmbar sikit kat bawah so nak cerita sikit lagi pasal isi kandungan Vitamin Dian.

Ini lah buah maquibery yg ada dlm vitamin C & E + WHITENING COLLAGEN. mcm anggur lak kan ? tp dia lbeh baik dari anggur dan tak sama mcm acai berry..

maquiberry masih baru dlm psaran baru nak di komesil kan, fungsi ni buah ni dlm vitamin ala2 innershine tau.buang toksik, kurangkan parut cegah cancer payudara sebab maquibrery lebih kpd vitamin E dan tablet yg rasa masam2 manis pun daripada buah ni, ia akan buat kulit bersih,bernafas,memutihkan dan melembabkan.

 Ok ni yang saya nak tekan kan dari tadi. Vitamin Dian bukan dari sumber laut seperti seafood.
Ia nya dari kulit ikan talapia. 

kotak Vitamin Dian'z

Ni wajah pengasas Dian Pixy. Hihi cantik dak? nak cantik cam dia try laa Dian'z. :)




Testimoni pengguna .






testimoni dari agent sendiri..


Vitamin Dian Pixy sudah secara rasminya mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan (KKM)

" Nak makan Vitamin C yess memang dari buah oren. Tapi 1 Vitamin C yang lengkap untuk tubuh badan manusia itu adalah bersamaan 8 BIJI OREN!!" 

so kalau korang larat nak makan 8 biji buah oren 1 hari silakan. Hihihi atau korang nak cuba Vitamin C Dian. Makan 2 biji kira lengkap untuk 1 hari.

Berminat untuk order sila whatsapp ke 0182178984 atau email ke mescyaa@yahoo.com lawat page tekan sini untuk tahu maklumat lanjut atau promosi2 yang ada :)

Thanks for reading, see ya later !

7 comments:

  1. betulke berkesan..nak cuba tapi takut la..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yee.. kat atas tu ada testimoni dari agent sendiri. boleh whatsaap dia tanya 0182178984(mescya) dia dah guna hampir 3bulan.

      Delete
    2. ni blog agent dian'z vit http://hannissania.blogspot.com/

      Delete
  2. Проститутки. Добавить анкету. Индивидуалки На человека, которого довели до того, что он даже не боится быть смешным, столь же мало можно положиться, как и на преступника.
    . Очаровательная и роскошная женщина всегда знает, как развлечь настоящего джентльмена. Полный спектр изысканных удовольствий: от куртуазной беседы и утонченного флирта, до откровенных игр. Всегда в настроении доставить радость своему гостю: желания кавалера будут реализованы в лучшей форме.

    ReplyDelete

  3. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete

Left your comment here